__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ Gabungan Orang Satrez__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌
 
IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
Similar topics
  • » Kumpulan Skema Mainboard PC dan Laptop
  • » Download Kumpulan Windows 7 Theme Collections
  • » KUMPULAN REFRENSI VISUAL (BANTU UPDATE YAH...)
  • » Download Kumpulan Skin XP : Seven Remix XP 2.41 Black Edition 2011 | 21 Mb
  • » Download Kumpulan Source Code Aplikasi Visual basic 6 atau Delphi 7
  • » Tempat Foto Kumpulan Cewek Indonesia [Nude or No Nude]
  • » kumpulan DONGENG (Update)
  • » kumpulan enkripsi kode HP
  • » Kumpulan Website Widget untuk Memperindah BLOG anda
  • » [Official Thread] -= Kumpulan Link Blog member NDI =-
  • Pencarian
     
     

    Display results as :
     
    Rechercher Advanced Search
    Latest topics
    » Kumpulan Rarakitan
    Tue Apr 26, 2011 6:50 pm by Admin

    » Kumpulan Paparikan Silihasih
    Tue Apr 26, 2011 6:45 pm by Admin

    » free telkomsel flash booster client
    Tue Apr 26, 2011 5:18 am by Admin

    » Ngagagambar Jurig
    Mon Apr 25, 2011 7:09 pm by Admin

    » Papatah Siaki
    Mon Apr 25, 2011 7:08 pm by Admin

    » Oray Ngahakan Linggis
    Mon Apr 25, 2011 7:07 pm by Admin

    » Mihape Kuda
    Mon Apr 25, 2011 7:05 pm by Admin

    » Ditilang Bapa Polisi
    Mon Apr 25, 2011 7:04 pm by Admin

    » Maling Hayam Jeung Panganten
    Mon Apr 25, 2011 7:03 pm by Admin

    Navigation
     Portal
     Indeks
     Anggota
     Profil
     FAQ
     Pencarian
    Forum
    Affiliates
    free forum

    Share | 
     

     Kumpulan Paparikan Silihasih

    Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
    PengirimMessage
    Admin
    Admin


    Jumlah posting: 30
    Join date: 25.04.11

    PostSubyek: Kumpulan Paparikan Silihasih   Tue Apr 26, 2011 11:45 pm

    Kumpulan Paparikan Silihasih

    Aya listrik di masigit
    caangna ka pabrik Kina
    Aya istri jangkung alit
    éndahna kabina-bina

    Baju hideung kancing tangan
    dikaput ku mérang awi
    Nu hideung matak teu nangan
    sing émut ka diri abdi

    Baju soéh tatambalan
    kaput gedé jarumatna
    Daék sotéh ngawulaan
    lamun hadé rumawatna

    Baju tablo dibulao
    kembangna katuncar mawur
    Ari bogoh ti baréto
    terang-terang geus ku batur

    Batu turun keusik naék
    kalapa tonggoheunana
    Itu purun ieu daék
    sarua bogoheunana

    Béak daun béak randu
    unggal poé dibikeunan
    Béak taun béak windu
    moal weleh dileukeunan

    Boboko ragrag ti imah
    ninggang kana pileuiteun
    Nya bogoh ulah ka semah
    ari balik sok leungiteun

    Bubuy bulan sangray béntang
    panonpoé disasaté
    unggal bulan abdi téang
    unggal poé ogé hadé

    Carulang dipahpal kuda
    héjo deui héjo deui
    Rék mulang samar kaduga
    nénjo deui nénjo deui

    Cau ambon dikorangan
    kanyéré ka pipir-pipir
    Lalaki ambon sorangan
    awéwé teu mikir-mikir

    Cukleuk leuweung cukleuk lamping
    jauh ka sintung kalapa
    Lieuk deungeun lieuk lain
    jauh ka indung ka bapa

    Deungkleung déngdék deungkleung déngdék
    buah kopi raranggeuyan
    Ingkeun ieu anu déwék
    ulah pati diheureuyan

    És lilin buatan Bandung
    dicandak ka Cipaganti
    abdi isin bararingung
    sok inggis henteu ngajadi

    Itikurih Béntang Sinar
    maén di lapang Cicéndo
    Nyeri peurih kunu anyar
    matak henteu hayang nénjo

    Itu saha nungtun munding
    digantélan saputangan
    Itu saha ginding teuing
    singhoréng geuning jungjunan

    Jeruk lemo jeruk butun
    diteundeun di ruyuk kaso
    Tilam sono ka nu ngantun
    sampeureun isuk pagéto

    Kamana ngaitkeun kincir
    ka kalér katojo bulan
    Kamana ngaitkeun pikir
    moal palér ku sabulan

    Kapinis ulah disumpit
    tangkal muncang ngarangrangan
    Ieu nulis badé pamit
    duakeun ti kaanggangan

    Karinding palapah kawung
    ditiup ku nu paranti
    Nu ginding ulah mangpaung
    sing émut ka diri abdi

    Kaso pondok kaso panjang
    kaso ngaroyom ka jalan
    Sono mondok sono nganjang
    sono patepang di jalan

    Kembang goyang jeung érmawar
    pacampur jeung kacapiring
    Hariwang réa kakelar
    tagiwur teu genah cicing

    Lampuyang nu cocongoan
    bawaeun ka Rajagaluh
    Ku hayang nya sosonoan
    isuk mah urang pajauh

    Leuleupeutan leuleuweungan
    ngarah kékéjoanana
    Deudeukeutan reureujeungan
    ngarah téténjoanana

    Majar manéh nganyam samak
    neukteukan bari motongan
    Majar manéh néang anak
    ngadeukeutan popotongan

    Meuncit meri dina rakit
    boboko wadah bakatul
    Lain nyeri ku panyakit
    kabogoh direbut batur

    Ngala antanan ka jami
    cau emas tengah huma
    Kahayang ulah rék lami
    geura unjukan ka Ama

    Ngalantung mulungan tanjung
    bari metik nagasari
    baringung pikir mangpaung
    ati ceurik jeung rarisi

    Ngaput baju kurang benang
    gantian ku kantéh baé
    Mun panuju geura téang
    kuring mah rék daék baé

    Ngimpi ngajul kembang tanjung
    ngimpi ngala nagasari
    Ngimpi tepung jeung nu jangkung
    tara-tara ti sasari

    Pileuleuyan cangkang béas
    huut sajeroning kéjo
    Pileuleuyan urang ikhlas
    imut sajeroning nénjo

    Pileuleuyan daun pulus
    kararas daun katimpang
    Pileuleuyan ulah tulus
    masing ras ka nu di tukang

    Pucuk tiwu akar bangban
    amis mata disusukan
    Mun rék milu geuwat dangdan
    cimata geura susutan

    Rayagung tanggal sapuluh
    kasungka reujeung maléla
    Abdi burung mun teu tulus
    kasuka da ti baheula

    Reundeu beureum reundeu hideung
    reundeu kayas solempangan
    Beuki heubeul beuki nineung
    beuki lawas kaédanan

    Rincik-rincik hujan leutik
    paralak hujan tambaga
    Nilik-nilik mojang leutik
    teu terang aya nu boga

    Samping hideung dina bilik
    kumaha nuhurkeunana
    Abdi nineung ka nu balik
    kumaha nuturkeunana

    Saninten buah saninten
    dibantun ka parapatan
    Hapunten abdi hapunten
    tangtos seueur kalepatan

    Sayang kaak diarengan
    diasupkeun kana peti
    Hayang angkat sasarengan
    bati gegetun nya ati

    Talingtung talina benang
    mobil beureum diguratan
    Satungtung teu acan beunang
    moal eureun disuratan

    lol! lol!
    Kembali Ke Atas Go down
    Lihat profil user http://gores.indonesianforum.net
     

    Kumpulan Paparikan Silihasih

    Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
    Halaman 1 dari 1

     Similar topics

    -
    » Kumpulan Panton Atjeh
    » Kumpulan E-book Plus Source Code Delphi | 6 Mb
    » kumpulan cara untuk hack website
    » Kumpulan Dork Website Israel Dan Yahudi
    » Download Kumpulan Game PC FULL RIP With Cheat Trainer : The House Of The Dead 3 | 332 Mb

    Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
    gores ::  :: -